خواص عجيب آبليمو و آبغوره

خواص عجيب آبليمو و آبغوره

آبليمو در واقع همان آبليمو طبيعي است كه بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد تهيه كنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا  ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.

yf2k_q6.jpg

تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي

تو اين متن شما رو با اين دو ماده ارزشمند آشنا مي‌كنيم و از خواص آبليمو طبيعي و آبغوره‌ي اصل مي‌گوييم. خواص و غذاهايي كه از آبليمو و آبغوره طبيعي تهيه ميشود به شما آموزش ميدهيم.

آبليمو در واقع همان ابليمو است كه بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد تهيه كنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا  ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.

ليمو چيست؟

 ليمو، ميوه درخت ليمو است. در آشپزي از پوست و گوشت ليمو استفاده مي‌شود، ليموها را بيشتر به علت آب آن‌ها مصرف مي‌شود.

 

خواص آبليمو:

· ديد بينايي را بيشتر مي‌كند.

· تقويت موي سر.

· تقويت استخوان‌ها و جلوگيري از پوكي استخوان  با آبليمو امكان پذير است.

· كنترل اسيد اوريك بدن.

· برطرف كردن اسهال خوني.

· ضد عفوني كردن آب آشاميدني با آبليمو طبيعي.

· هضم غذا و روان كردن معده.

· درمان سرماخوردگي و برطرف كردن تب.

· تقويت سيستم عصبي بدن.

· درمان بعضي از سرطان‌ها.

· جلوگيري از پيري زودرس.

· خنثي كردن سم و زهر حشرات.

· از بين بردن جوش‌هاي چركي.

· مناسب براي پوستهاي چرب.

نكته مهم: اگر آبليمو بصورت طبيعي و استاندارد تهيه نگردد نه تنها خواص درماني و غذايي ندارد بلكه عامل ايجاد بسياري از بيماري هاي مختلف از جمله: زخم معده، سيروز كبدي، سرطانهاي مختلف و بيماريهاي كليوي و … مي شود.

كاربرد آبليمو:

درست كردن انواع سالادها، درست كردن انواع غذاها، ترد كردن و نرم كردن انواع گوشت. درست كردن شربت. چاشني و طعم دهنده‌ي كنار غذا.

آبليمو به دليل تركيباتي كه دارد كمك به كاهش وزن ميشود و در رژيم غذايي براي افرادي كه افزايش وزن دارند ديده مي‌شود.

آبغوره:

آبغوره يا آب غوره همون عصاره‌ي غوره است كه براي طعم دادن و ترش كردن غذا مورد استفاده قرار مي‌گيره. غوره ميوه نارس و نرسيده‌ي انگور است كه داراي طعم ترشي هست.

براي درست كردن آبغوه طبيعي كافيه كه غوره‌هايي كه چيده شده رو بشورين و خشك كنين، بعد تو ظرف بزرگي بريزين و حسابي فشار بدين، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافي يا آبكش رد كنين. آبغوره رو با كمي نمك روي حرارت بذارين و وقتي جوش آمد كف روش رو بگيرين و حرارت رو خاموش كنين.  به اين صورت مي‌تونين شما آبغوره درست كنين و در منزل نگهداري كنين و انواع سالادها و غذاها براي طعم دادن استفاده كنين.

خواص‌ آبغوره:

درمان كننده پا درد و كمردرد است.براي  ورم گلو، آبغوره قرقره كنيد . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است. براي كاهش وزن موثره. آبغوره داراي تارتارات پتاسيم است، پس تاثير زيادي تو درمان سياتيك و رماتيسم دارد. صفرا بر است.

sourceمجله‌ي اُكالا

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.